Taloviritys Isännöinti Oy

Taloviritys Isännöinti perustettiin vuonna 2010 nimellä Kangasalan Talopalvelut Oy. Palvelemme asunto-osakeyhtiöitä (as oy) ja kiinteistöosakeyhtiötä (koy) Pirkanmaan talousalueella. Peruspalveluihimme kuuluvat taloushallinto, hallinnollinen isännöinti, tekninen isännöinti ja korjaushankkeiden valvonnat.

Miksi valita Taloviritys Isännöinti?

1. Saatavuus
Meidän asiakkaanamme asioit suoraan kohdeisännöitsijän kanssa ilman välikäsiä. Asiakassuhteen alussa selvitämme tarkasti asiakkaan tarpeet, jotta voimme tuottaa halutun isännöintipalvelun. Jos havaitsemme yhtiössä puutteita, nostamme asiat hallituksen asialistalle.

2. Toteutus
Sovittujen asioiden hoitaminen saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta isännöinti on suurelta osaltaan projektijohtamista. Taloviritys Isännöinnillä on käytössä työkalut, jotka varmistavat, että sovitut asiat tulevat tehdyiksi ja antavat taloyhtiön hallitukselle varmuuden yhtiön todellisesta tilasta.

3. Viestintä
Olemme mahdollisimman lähellä asiakasta, koska se kuuluu toimintamalliimme. Asukasviestinnässä oleellisin asia on säännöllisyys. Jaamme tasaisesti yhtiökohtaisia tiedotteita asukkaille ja osakkaille. Hallituksen ja isännöitsijän välinen yhteistyö on tärkeää, jotta tiedotteista välittyy avoimesti yhtiön tilanne.

4. Rehellisyys
Asioimme suoraselkäisesti ja avoimesti. Jos teemme virheitä, myönnämme ne ja korjaamme ne. Jokaisen asiakassuhteen aikana kohteesta tuotetun tiedon omistaa taloyhtiö, joka saa tiedon mukaansa, mikäli sopimussuhde päättyy.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tai lue lisää isännöintimallistamme.